Automata öntözőrendszerek telepítése

Hunter öntözorendszer Rainbird öntözorendszer Toro automata öntözorendszer

Jogi nyilatkozat

Tájékoztatjuk Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal, az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

Tartalmi, Szellemi alkotásokra vonatkozó rendelkezések:


A web oldalak bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a kertesontozo.hu jogosult.

Tilos a lapok bárminemű feldolgozása és értékesítése (online, vagy nyomtatott formában, is) a kertesontozo.hu előzetes, írásos hozzájárulása nélkül.

A webhely egyes tartalmi részei kizárólag saját felhasználás céljából a menthetőek, vagy kinyomtathatóak. Ebben az esetben is tilos weboldal így többszörözött részének a tovább használata, terjesztése, fénymásolása, átvétele, letölthetővé tétele, adatbázisban történő tárolása, a tartalom kereskedelmi forgalomba történő hozatala.

Jogosulatlan vagy a felhasználási jogosultság keretein túlmenő felhasználások esetén, a kertesontozo.hu jogi képviselője, jogosult a jogsérelem jellegének megfelelő eljárást megindítani.

A web oldalról értesüléseket saját weblapra átvenni kizárólag a web oldalra való hivatkozással lehet.
A hivatkozás formája: „forrás: www.kertesontozo.hu ”.

Felelősségi kérdések:

A web oldalon megjelenő információk esetleges valótlanságából, pontatlanságából eredő károkért, a kertesontozo.hu mindennemű felelősségét kizárja.

Előfordulhat, hogy a weboldalakon akertesontozo.hu akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - kertesontozo.hu semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

Akertesontozo.hu fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A kertesontozo.hu nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

Adatvédelmi nyilatkozat

Személyes adatok gyűjtése:
Az ajánlatkérő E- mail-ek, a kapcsolat felvételi űrlap, és a telefonos megkeresések adatait, a kertesontozo.hu nem gyűjti.

A személyes adatok felhasználása:
Az adatok, csak a válaszüzenet céljából kerülnek felhasználásra.

A személyes adatok megosztása:
A személyes adatokat nem fogjuk az Ön hozzájárulása nélkül másokkal közölni. Kötelezettséget vállalunk az adatok titkosságának megőrzésére.

Cooki e-k használata:
Úgynevezett „Cookie-kat” a kertesontozo.hu webhely nem használ.

Adatbiztonság:

Weblap látogatottsági statisztika:
Mint minden webhely tulajdonos, mi is figyelemmel követjük, hogy a látogatóink, mely oldalakat látogatnak.
A statisztikai célú adatok gyűjtése, a Google Analytics segítségével történik.
A látogatás időpontja, valamint a böngésző és operációs rendszer típusának felvétele és tárolása kizárólag statisztikai célokat szolgál. A megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használjuk. A statisztikai célú adatokat, mi is a google szerverén tároljuk.

A látogatókra vonatkozó valamennyi adatot és tényt bizalmasan kezelünk, azokat kizárólag a szolgáltatásai fejlesztéséhez, a hirdetési felületek értékesítéséhez és saját kutatás, statisztika készítéséhez használjuk fel. Az ezekről készült kimutatások publikálása csak olyan formában történik, amely nem alkalmas az egyes felhasználók egyedi beazonosítására.


Érvényesség:
Ezen Adatkezelési nyilatkozatot utoljára 2015. 04 12 -én lett módosítva, és azonnal hatályba lépett.
Érvényes visszavonásig.
  ---------------------------------------------------